Полицията ще бъде на стадион “Българска армия” преди, по време и след днешния двубой между ЦСКА - София и Локомотив (Пловдив), пише “Тема спорт”. Припомняме, че през есента, когато двата отбора отново се изправиха един срещу друг в Борисовата градина, тя бе оставена извън съоръжението, а с охраната бе ангажирана частна фирма.

Още преди първия съдийски сигнал обаче се стигна до напрежение между двете недолюбващи се агитки. Привържениците на Локомотив провокираха феновете в сектор А с обиди и хвърлени предмети, а от своя страна десетки фенове на “червените” от сектор Г нахлуха на пистата, прекосиха терена и стигнаха до сектора за гости. Чак когато се стигна до меле между двете агитки, полицията влезе на стадиона и потуши напрежението, което за радост се размина без сериозни последици за здравето на участниците в него.

От „Българска армия“ са взели мерки това този път да не се случва. Полицията ще отговаря за сигурността на привържениците както извън стадиона, така и на трибуните. Припомняме, че през 2017 година фенове на Локомотив Пловдив и ЦСКА - София се биха и на пистата на „Лаута“, а баталните сцени обиколиха целия свят.