Легендарният футболист Чавдар Цветков, който в момента е един от директорите в Локомотив Пловдив даде интервю пред "Мач Телеграф". Той се възмути от суперлативи към ЦСКА след елиминирането на Лудогорец в полуфиналите за Купата.

"Отборът на Любо Пенев бил изнесъл лекция на Лудогорец, каквато никой друг. Така се пише и говори. Ако ЦСКА е изнесъл лекция в Разград, то Локомотив им е заверил поне един цял семестър. Едно полувисше са изкарали при нас. Спомням си мачове, които даже да сме губили, успявахме тотално да ги надиграем. Да не коментираме, че ние сме с най-добрия баланс срещу Лудогорец. Нека се гледа реално на нещата. Грандовете са си грандове, но с такова изкуствено помпане не им се помага", каза Цветков.

Той отчита все пак известна промяна в ЦСКА-София при Любо Пенев и напада предшественика му Бруно Акрапович, който напусна Локо, за да дойде на "Българска армия".

"Без Крушарски той никога нямаше да постигне тези резултати, които направи в България. Сега си имаме треньор, а играта на отбора носи радост на феновете", завършва Цветков.