Старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович сподели очакванията си за дербито с Ботев в неделя от 18.45 часа в Коматево. Той изтъкна достойнствата на съперника, но подчерта, че хчерно-белите ще бъдат готови да противодействат.

На финала за Суперкупата показахме, че сме в добра форма, но все още не сме готови физически. Надявам се срещу Ботев да направи също толкова силен мач, както в Разград. Петър Витанов е добре, както и всички останали. Има още две тренировки и тогава ще преценим кой ще играе, каза Акрапович. Гледах мача на Ботев срещу Етър - жълто-черните имат нови качествени играчи и голямо желание. Трябва да се подготвим да противодействаме на това. За новия сезон искам да играем добър футбол и да радваме хората. Надявам се скоро всички да могат да присъстват по стадионите. Искам да играем и да комбинираме още по-добре и пожелавам на всички ситуацията да се нормализира.

Не правя прогнози - за мача с Лудогорец по-скоро се шегувах, че ще има дузпи. В края изпратихме Пиргов да загрява за дузпите, но Митко Илиев имаше нещо против и вкара фантастичен гол, който не се вижда често по терените не само у нас. Срещу Ботев се надявам да направим добър мач и да победим, завърши старши треньорът на Локо.