Манчестър Юнайтед отпадна от евротурнирите за този сезон, след като завърши последен в групата си. Англичаните паднаха с 0:1 от победителя в групата Байерн Мюнхен и дори няма да играят в Лига Европа.

Кингсли Коман в 71-та минута вкара единствения гол в мача.

В другата решителна среща за класиране на осминафиналите ФК Копенхаген изненада всички и продължи към осминафиналите, след като победи с 1:0 Галатасарай като домакин. 

Лерагер вкара в 58-та минута, а в 90-та той беше изгонен за втори жълт картон, но тимът оцеля и спечели двубоя. 

Така в крайното класиране Байерн Мюнхен спечели групата с 16 точки, Копенхаген завърши втори с 8 точки и двата тима ще играят на осминафиналите. Галатасарай продължава към Лига Европа, а Манчестър Юнайтед няма да играе повече в евротурнирите за този сезон.

Ланс изхвърли Севиля от евротурнирите, след като победи с 2:1 домакинството си и продължава към Лига Европа. Така най-успешният отбор в Лига Европа и шампион от миналия сезон няма да може да защитава трофея си. 

В 63-та минута Франковски от дузпа откри резултата, а Серхио Рамос в 79-та минута също от дузпа изравни.

Севиля опита да стигне до победата, но в добавеното време след бърза контра Фюлжини донесе успеха на французите.

Така в групата Арсенал и ПСВ Айндховен продължават към осминафиналите, Ланс ще играе в Лига Европа, а Севиля отпадна от евротурнирите. 

В останалите групи Реал Мадрид спечели група С с 18 точки, втори завърши Наполи с 10 точки. Брага отива в Лига Европа с 4 точки на 3-то място, а Унион Берлин приключва участието си в Европа. 

В група D Реал Сосиедад спечели групата пред финалиста от миналия сезон в турнира Интер, но и двата тима продължават към осминафиналите. Драматична беше битката за Лига Европа, в която с гол в последните секунди стигна до нужния резултат - 3:1 и да стане трети в групата пред РБ Залцбург. 

Вижте всички резултати от днес: 

19:45ч. Ланс - Севиля 2:1

19:45ч. ПСВ Айндховен - Арсенал 1:1

22:00ч. РБ Залцбург - Бенфика 1:3

22:00ч. Интер - Реал Сосиедад 0:0

22:00ч. Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен 0:1

22:00ч. Наполи - Брага 2:0

22:00ч. Унион Берлин - Реал Мадрид 2:3

22:00ч. ФК Копенхаген - Галатасарай 1:0