Звездата на Пари Сен Жермен Неймар няма намерение да си тръгва от клуба това лято, въпреки че постоянно е свързван с трансфер в Реал или Барселона, разкри бащата на футболиста - Неймар-старши.

Най-скъпият футболист в света има договор с парижани до 2022 година, но пропусна голяма част от настоящия сезон заради контузия на десния крак, като не успя да помогне на съотборниците си в двубоите с Манчестър Юнайтед от осминафиналите на Шампионската лига, които завършиха с успех на "червените дяволи".

"Имаме договор с ПСЖ, който дори не е изтекъл наполовина. Слуховете за неговото напускане няма да престанат, защото всички клубове си мечтаят да имат Неймар. Феновете на ПСЖ могат да са спокойни, Неймар не иска да напуска клуба, той иска да продължи да играе за ПСЖ, да се завърне на терена и помогне на отбора да печели трофеи", коментира бащата на играча.

Неймар е извън терена от 23 януари, но вчера направи първата си тренировка и ще се надява да е напълно възстановен за финала на Купата на Франция срещу Рен на 27 април.