Броени часове остават до първия съдийски сигнал на Световното първенство в Катар.

Този Мондиал обаче ще бъде много по-различен от останалите, а това вещае много изненади. Форумът се провежда през зимата, а играчите би трябвало да са в оптимална форма. Условията също ще са по-нестандартни.

Множеството спорове и конфликти също ще имат своя отпечатък. Все пак да се опитаме да се съсредоточим върху футбола.

За любителите на дългосрочните залози Betano предлага страхотни опции.

Да започнем с фаворита за титлата. Според букмейкъра Бразилия е най-големи шансове за успех в Катар със ставка от 4,50 коеф. Веднага след тях се нарежда кръвния враг - Аржентина. Краен успех за тях е оценен на 6,25 коеф. Следват европейските тимове. За Франция коефициентът е 8,00, а за Англия 9,50 коеф. Испанците ще умножат средствата ви по 10.

При голмайсторите картинката е подобна, с разликата, че представителят на Аржентина - Меси не е в топ 3. По 10,00 коеф. се предлага за Неймар и Мбапе, а Хари Кейн отново да вземе "Златната обувка" е 12,00 коеф.

Има и страхотни оферти за комбинация между двата залога. Например за шампион Бразилия и голмайстор Неймар коефициентът е повече от примамващ - 22,00.

Интересни са и предложенията за играч с най-много асистенции. Меси и Де Бройне логично са сред най-очакваните победители.

Можете да направите и залози за конкретна група. Опциите на кое място ще завърши всеки един тим и докъде ще стигне отбор в надпреварата със сигурност могат да ви донесат много емоции и по-важното пари.

Вижте повече предложения на сайта на Betano.