Уникален куриоз се случи още в първия мач за новия сезон в групите на Шампионската лига. Севиля направи 1:1 като домакин на РБ Залцбург, но мачът ще остане в историята като един от малкото, в който са свирени четири дузпи само за едно полувреме. 

Залцбург получи дузпа в 13-та минута, но Адейеми я пропусна. Сучич в 21-та минута обаче реализира наказателния удар и от втория опит гостите поведоха. В 37-та минута Сучич изпълни трета дузпа за австрийците, но я пропусна. В 42-та минута Севиля също получи дузпа и Ракитич я реализира и изравни резултата. 

В 50-та минута Ел Несири за втори жълт картон беше изгонен за втори жълт картон.

Кристиано Роналдо реализира и в Шампионската лига при завръщането си за Манчестър Юнайтед. Роналдо откри в 13-та минута, а освен това направи и рекорд в двубоя срещу Йънг Бойс. Португалецът изравни на върха Икер Касияс по най-голям брой мачове в Шампионската лига за всички времена - 177. 

В 35-та минута Уан Бисака беше изгонен с директен червен картон. Нгамалеу в 66-та минута изравни, а Сибачу в последните секунди успя да донесе шокиращата победа на Йънг Бойс.