ЦСКА зарадва феновете си с гръмка победа с 4:0 срещу черногорския Титоград в мач от първия предварителен кръг на Лига Европа на стадион Българска армия. Като за първи мач за сезона червените показаха много добра игра, но все пак трябва да се отбележи, че противникът не ги затрудни с почти нищо. От новите попълнения се отлична техника  и поглед върху играта се понрави италианецът Фабрини. Така ЦСКА вече гледа спокойно към реванша и към втория кръг, в който ще играе с хърватския Риека.

ЦСКА мачкаше противника цяло първо полувреме, но стигна само до един гол. Още в началото Али Соу пропусна, след като напредна и стреля, но защитник изби пред голлинията. В средата на полувремето и гостите показаха зъби. Джалович бе изведен отлично зад отбраната на червените, но Черняускас излезе навреме и изби топката от краката на нападателя. В 34-ата минута червените организираха скоростна атака отдясно. Фабрини изведе Кери, който върна към Тиаго. Португалецът шутира от 15-16 метра, но играч на гостите се хвърли пред топката и изби в корнер. В 40-тата минута Тиаго стреля коварно т пряк свободен удар, вратарят на гостие не можа да хване топката и Евандро я довкара в мрежата. 3 минути по-късно червените заформиха невероятно меле пред вратата на Титоград и Гълъбов нацели гредата от непосредствена близост.

Тоталното превъзходство на ЦСКА продължи и след почивката и само за 2 минути червените нокаутираха противника си. В 53-ата Тиаго изведе Греъм Кери, който стреля, вратаря изби и притичалият Тиаго с глава довкара в мрежата. В 55-ата минута Али Соу бе изведен с глава от Жеферсон, чукна топката, но вратарят изби и Жеферсон с добавка оформи 3:0 за червените. В 72-ата минута Кристиян Малинов вкара гол красаве. Той посрещна една избита топка от вратаря и с перфектен шут от въздуха от 30 метра я вкара в опразнената врата.

ЦСКА-СОФИЯ - ТИТОГРАД 4:0

1:0 Евандро 40, 2:0 Тиаго 53, 3:0 Жеферсон 55, 4:0 Малинов 72

ЦСКА-СОФИЯ: 30. Черниаускас, 2. Атанасов, 24. Томаш, 28. Гълъбов, 3. Жеферсон (80-Занев), 6. Пинто, 20. Тиаго, 8. Кери (60- Малинов), 21. Фабрини, 10. Евандро (73-Бикел), 22. Соу

ТИТОГРАД: 26. Иванович, 2. Роганович (65-Перишич), 4. Николич, 6. Райчевич, 8. Банович, 11. Мамаду, 14. Новович, 19. Живкович (86-Гашевич), 21. Аяна-Чинеду, 81. Павлович (78-Брънович), 99. Джалович