Двубоят между ЦСКА и Черно море, който се явява и първи за плейофите в първата шестица. Мачът е в понеделник от 18:00ч. и най-вероятно ще се играе във Велико Търново.

ЦСКА беше наказан да не играе в два поредни мача без публика и изтърпя едно от наказанията в понеделник срещу Ботев Враца.

От БФС решиха да променят наказанието за втория мач и така ЦСКА ще е домакин пред публика, но в друг град в двубоя срещу Черно море. 

От ЦСКА обаче не останаха доволни от решението и заявиха, че мачът трябвало да се играе на “Армията” с публика. 

"Наказанието е наложено за повторно нарушение. За първото нарушение е наложено на 31 август и то е предупреждение за лишаване от домакинство. Сега е за две срещи, защото мачът бе прекратен за 18 минути и е имало хвърлени предмети", казаха от Апелативната комисия, след което продължиха:

"Изменяме решението на ДК от 2 май. Частично е уважена жалбата на ЦСКА - София.ЦСКА - София ще играе с Черно море пред публика, но на минимум 50 километра. В рамките на 24 часа трябва да предложат на СТК два стадиона за одобрение."

След заседанието на комисията изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов, който присъства на него, заяви: "Не съм доволен от това, което се реши. Нашето желание беше мачът да се играе на “Армията”. Не ни задоволява. Единственото ни предимство е, че ще има фенове на стадиона. Но това наказание, което се случи ни поставя в неравнопоставено положение с отбора, с който се борим за шампиони, защото ни отнема предимството от домакинствата.