ЦСКА 1948 привлече официално национала Радослав Кирилов след трансфер от столичния Славия, където крилото носеше капитанската лента на тима.

Кирилов подписа тригодишен договор с новия си клуб и се присъедини към тренировките на отбора още днес.

30-годишният флангови състезател ще играе в ЦСКА 1948 с номер 99. 

Кирилов може да играе на няколко позиции - ляво и дясно крило, както и офанзивен халф. От 2019 г. насам той записа 110 официални мача с екипа на Славия, в които отбеляза 23 гола, асистира 21 пъти и се наложи като лидер на "белите". В кариерата си е играл още за родните Пирин (Благоевград) и Берое, както и за италианските Киево (Верона), Римини, Лумедзание, Карпи, Венеция, Кремонезе, Зюдтирол и Песаро.

Именно в Италия прекарва и голяма част от юношеските си години, след като прави първите си стъпки на терена в школата на Септември (Симитли), а после от 2003 г. трупа безценен опит зад граница в академиите на Ричоне, Римини и Киево. Дебютира в мъжкия футбол с екипа на Римини през сезон 2009/10.

Играл е за различните юношеските формации на националния отбор на България, като има и 16 мача и 4 гола за младежкия състав на "лъвовете", както и 7 двубоя и 1 попадение за представителния тим.