Треньорът на Спартак Данаил Бачков коментира нападките на треньора на Сливен по повод успеха с 21:0 на пловдивчани срещу "воеводите" в неделя. Припомняме, че той нападна отбора вчера, а веднага след това от Спартак публикуваха и официално позиция след думите на треньора на Сливен.

Ето какво написа Данаил Бачков:

Така, време е и аз да си изкажа мнението по повод така коментираният мач срещу ФК Сливен, мислех да не обръщам внимание на думите на техния президент но нямаше как когато се засяга пряко нашият клуб и моите футболисти а и както винаги типично по нашенски искаме да прехвърлим проблема и вината от болната глава на здравата и да се оправдаваме!!

Започвам от самото начало преди срещата!! Гостите от Сливен дойдоха наистина с млад отбор като единствено Иван Стоянов(който мисля че е играещ треньор)беше на игрището и игра първото полувреме! Преди началото на срещата гостите ни помолха да им услужим с чорапи за срещата че те нямали били ги забравили или нещо подобно,но ние разполагахме само с едни такива на стадиона,в последния момент те намериха отнякъде чорапи!!

След това в нашата съблекалня влезе едно момче от техният отбор и ни помоли да им услужим с потници че те нямали,дадохме им такива!! Колкото до самата среща още от самото начало на мача предвещаваше какво ще се случи(наистина не съм очаквал и аз че ще се получи такъв резултат)и смея да твърдя че нашия отбор игра на 20 процента от своите възможности и въпреки това се стигна до този резултат! Какво трябваше да направим ние като отбор?? Да не се явим за второто полувреме ли??? И питам аз къде е вината тук на Спартак Пловдив?? Аз не виждам такава!! След края на мача лично аз влезнах на игрището да успокоявам плачещите и тръшнали се на земята млади футболисти на Сливен защото наистина ме заболя за тях, същото правеха и футболистите от моя отбор!!! Жалкото е че не видях това да го прави някой от ръководството на ФК Сливен защото на мача нямаше такова! Мача на Сливен в първия кръг в Съединение горе долу вървеше по същия сценарий но къде отличните намеси на вратаря къде пропилените с лека ръка положения се стигна "само" до 11:00!!!И последно имам чувството че ще има още такива резултати,дано да не съм прав!!!

Треньорът на Сливен атакува Спартак за 21:0, пловдивчани му отговориха

Вижте всички голове от Спартак - Сливен 21:0, двукратен шампион с Лудогорец играл едно полувреме за гоститеРекордната победа на тима изкачи Спартак на първото място в класирането

Спартак бие с 21:0 в Трета лига! ВИДЕО