Отборът на Арда загуби с 4:0 като гост на Апоел Беер-Шева в среща реванш от Лига на конференциите. Кърджалийците отпаднаха от турнира, след като загубиха и първия мач с 0:2. 

В 5-ата минута Акулатсе с удар от границата на наказателното поле откри резултата. Отговорът на Арда не закъсня и в 9-ата минута Спас Делев изпълни отлично пряко свободен удар, но стража на домакините успя със сетни усилия да избие топката. Няколко минути по-късно Лъчезар Котев стреля от около 25 метра, но топката мина до страничния стълб. В 25-ата минута Иван Караджов показа завиден рефлекс и успя да избие опасен удар на играч на Апоел. В ответната атака Светослав Ковачев изведе очи в очи Спас Делев срещу вратаря на домакините, но ударът му срещна неговото тяло. В 29-ата минута главният съдия отсъди дузпа за игра с ръка на Желев в наказателното поле, която Суфари превърна в гол за 2:0. В 33-ата минута Караджов успя да избие опасен удар на Акулатсе.

След почивката Иван Караджов на два пъти се оказа последното препятствие пред играчи на Апоел, като не позволи те да се разпишат след опасни удари. В 70-ата минута Южеийн Анса се възползва от разбъркване в наказателното поле на Арда и покачи на 3:0. В 83-ата минута Хатуел с точен удар от границата на наказателното поле прати топката зад Караджов за 4:0.

 

Така Арда приключи дебютното си участие в евротурнирите, а тимът ще почива във втория кръг, след като двубоя с ЦСКА-София беше отложен.