Англия приема Германия в мегасблъсък от Лигата на нациите. Двубоят няма значение за класирането в група 3 на Лига А, а това може само да зарадва зрителите с атакуващ и атрактивен футбол. Мачът е от 21.45 часа тази вечер на "Уембли".

"Трите лъва" заслужено останаха на последното място в групата, след като записаха две ремита и три загуби. Сега на англичаните не остава друго освен да брани честта си срещу световния шампион от 2014-та.

Бундестимът от своя страна също няма да се бори за челната позиция в "групата на смъртта", но показа далеч по-добра игра от домакините, особено в атака.

Въпреки това, според букмейкърите, с по-големи шансове за успех в двубоя е Англия. Betano определя 2,52 коеф. за победа на "трите лъва", а за гостите коефициентът е 3,10 - равенството е 3,56 коеф.

В предишния сблъсък в групата двата отбора не се победиха, завършвайки наравно 1:1, но тогава мачът бе с друга стойност. Липсата на напрежение днес вероятно ще доведе до повече попадения в срещата. Ставките за над 2,5 гола и над 3,5 гола са изкушаващи - съответно 2.00 коеф. и 3,45 коеф.

Добри предложения има за отсрамване на англичаните в комбинация с головете. Домакините да победят и да паднат над 2,5 гола в мача е 3,85, а с повечето попадения ще получите и по-голям коефициент.

Предвид слабата отбрана на Англия може да се опита и залог - Германия да отбележи повече от 1,5 гола, което със ставка 2,62.

Ако предпочитате нещо по-рисковано, това оферти не липсват и за вас.

Първият гол да е отбелязан с глава ще ви донесе умножение на средствата ви цели 6 пъти. Автогол в мача пък се оценява с 9.00 коеф.