Аматьорският клуб ФК Скравена официално се разграничи от своя президент, който спря вписването на Георги Иванов като шеф на БФС. От клуба заявиха, че управителния съвет, треньора, футболистите и спонсорите не са съгласни с действието на президента си и ще бъдат преприети нужните действия в следващите дни. От клуба обявиха, че ще очакват президентът да оттегли жалбата, но ако не го направи Скравена ще заяви официалната си позиция пред компетентните органи.

Скравена играе в А ОФГ в София - четвъртото ниво на българския футбол. Тимът завърши на последното място в Западната подгрупа и ще се бори за оцеляване. 

Ето какво написаха от Скравена във Фейсбук: 

"Привет на футболната общественост в с. Скравена. Бих желал да внеса малко повече яснота по отношение на внесената жалба за спиране вписванито на новият изпълком на БФС от президента на ФК Скравена - г-н Петков. След проведени разговори с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме категорично от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от г-н Петков. В следващите дни ще бъдат предприети действия от наша страна, с които да заявим официалната позиция на ръководството на ФК Скравена пред компетентните органи, в случай, че жалбата на г-н Петков не бъде оттеглена."

Снимка: balkanec.bg