Ще спре ли Манчестър Юнайтед победната серия на Арсенал?

04.09.2022 11:50 440 0
Ще спре ли Манчестър Юнайтед победната серия на Арсенал?

Манчестър Юнайтед посреща Арсенал на "Олд Трафорд" в мач от 6-тия кръг на Висшата лига.

Преобразените в последните мачове "червени дяволи" ще търсят четвърта поредна победа. Задачата им обаче няма да е никак лека. Срещу тях е започналия безгрешно кампанията тим на Микел Артета. "Артилеристите" записаха пет успеха от пет мача и нямат намерение да спират серията си точно сега.

Голямата липса за Юнайтед ще е Антони Марсиал, докато в тима на лондочани под въпрос за мача са Мартин Йодегор, Александър Зинченко и стража Аарън Рамсдейл, като шансовете за игра на украинеца са най-малки.

В последните пет двубоя между съперниците Арсенал има солидно преимущество. "Артилеристите" са спечелили три от въпросните двубои, "червените дяволи" са грабнали трите точки само веднъж, а един от мачовете им е завършил наравно.

Според букмейкъра Betano за победа везните са наклонени леко в полза на домакините - 2,67 коеф. Ставката за успех на Арсенал е 2,83, докато за равенство е 3,67.

Трите поредни победи на Манчестър бяха с по един гол разлика и ако смятате, че тенденцията ще се запази, може да опитате залога за успех точно с едно попадение - 4,3 коеф.

Но ако вярвате, че "артилеристите" ще продължат с победите то има много добра оферта и за това. Арсенал да победи и да отбележи повече от един гол - 3,3 коеф.

От Betano са пуснали и специален пазар за голмайстори. Първи да вкара някои измежду Бруно Фернандеш или Габриел Жезус се оценява на 4,6 коеф. Повече любопитни оферти вижте в самия сайт.

Срещата между двата тима е тази вечер от 18:30 часа.

 
Изпрати новина