Лудогорец се изправя срещу Бетис в ключов двубой в група "C". Тимът от Разград успя да си гарантира участие в Европа и през пролетта, но не се знае дали то ще бъде в Лига Европа или Лигата на конференциите.

Ситуацията в групата е много заплетена. Испанците са лидери с 10 точки, разградчани са на втора позиция със 7, а Рома на трета с 4. ХИК са на последно място с един пункт. Освен срещите днес има още един последен кръг. В него Рома посреща Лудогорец, Бетис - ХИК.

Разградчани ще се опитат да повторят успеха си срещу Рома и ХИК у дома. В първия мач срещу испанците те отстъпиха с 2:3, но изнесоха добра продукция и на "Хювефарма" изходът от двубоя е непредвидим.

Бетис пристигна в Разград с значителните кадрови проблеми, но звездата Набил Фекир е възстановен и ще е на линия за срещата.

Букмейкърите дават по-добри шансове за успех на гоститеBetano определя коефициент за двойка от 2,44. Победата за българите е със ставка от 3,10 коеф.

Пазарите за под и над 2,5 гола са балансирани по 1,90 коеф., докато опцията гол/гол е 1,70 коеф.

Примамваща е оферта за победа на Лудогорец с точно едно попадение, а именно 4,6 коеф. Друг залог в полза на "орлите" също привлича. Домакините на отбележат повече от един гол - 2,15 коеф.

Не по-малко са добрите предложения и за успех на севилци. Победа за тях с гол/гол в двубоя си е повече от сочен - 4,30 коеф.

При голмайсторите апетитните коефициенти за гол на Кирил Десподов и Набил Фекир си струват напълно - съответно 3,80 и 4,00.