Днес ще се изиграят четвъртфиналните реванши в Лига Европа и Лигата на конференциите. 

Най-интересно определено ще е в Севиля, където намиращият се в криза испански тим ще се опита да отстрани Манчестър Юнайтед. Тимът на Севиля е най-успешният в Лига Европа, но е доста вероятно да участва в евротурнирите през следващия сезон. 

Испанците със сигурност няма да се класират през първенството и единственият вариант е да спечелят турнира за шести път и тогава ще си осигурят директно влизане в групите на Шампионска лига. 

Първият мач в Манчестър Сити завърши 2:2, след като Юнайтед поведе с 2:0, но след два автогола Севиля стигна до равенството. 

Интересно ще е и в Лисабон, където Ювентус гостува на Спортинг. Авансът на италианците след първия мач е само един гол - 1:0.

Рома има гол аванс срещу Фейенорд преди реванша в Рим днес. Двата тима се срещнаха и през миналия сезон във финала на първото издание на Лигата на конференциите, а там триумфира Рома с успех с 1:0.

Роял Юнион СЖ завърши 1:1 с Байер Леверкузен в Германия и сега ще се опита да достигне до полуфиналите при домакинството си в Белгия.

Ето и всички мачове от Лига Европа:

22:00ч. Рома - Фейенорд в първия мач 1:0

22:00ч. Роял Юнион СЖ - Байер Леверкузен в първия мач 1:1 

22:00ч. Севиля - Манчестър Юнайтед в първия мач 2:2 

22:00ч. Спортинг Лисабон - Ювентус в първия мач 0:1 

Мачовете от Лигата на конференциите:

19:45ч. АЗ Алкмаар - Андерлехт в първия мач 0:2 

22:00ч. Фиорентина - Лех Познан в първия мач 4:1 

22:00ч. Ница - Базел в първия мач 2:2

22:00ч. Уест Хям - Гент в първия мач 1:1