Футболната съдийка Теодора Тодорова направи още скандални разкрития около секстормоза, на който е била подложена от областния шеф БФС в Монтана – Ангел Стоянов. Тя описа защо и как е действала и изрази разочарованието си от липсата на подкрепа и разбиране в първите дни след избухването на скандала.

"От самото начало той беше мъж, който просто иска връзка с жена. После се превърна в мой шеф. От него ми зависеше професията. Мечта ми е да съм футболен съдия, а покрай футбола се запознах с Ангел Стоянов. Той беше председателя на Областния съвет на БФС в Монтана. Понеже не се познавахме и не знаеше как ще реагирам, започна с нещо от сорта " много си интересна като личност...", "за теб може да се измисли нещо...". Тогава съпругът ми каза - Този те сваля и ще имаме проблеми с него.

Издържах без грешка теста, но нарядите и излизането на терен зависеха от него. Не бях пусната нито веднъж, а той каза,, че причината е, че съм обвързана с клуба. Това е така,  но и други съдии бяха обвързани по този начин, а за тях не беше проблем. Причината е, че толкова месеци не получи това, което иска. Каза ми какво е то на служебен обяд - иска неангажираща сексуална връзка, на което останах безмълвна. Той усети притеснението му и ми даде срок да си помисля. Започна да ми звъни и да ми пише СМС-и. Заплаши ме, че съм стара, за да стана съдия.

Много внимавах къде се виждаме с него, исках да има други хора наоколо. Разбрах, че колкото съм по-груба с него, толкова повече пречки ще ми създава. Започна да ми налага психически тормоз. Искаше да меря екипировката пред него. Прибирах се разплакана вкъщи и това отношение започна да ми омръзва. През ден ми искаше снимки (голи), които отказвах да правя. Знаеше, че не го спирам, защото съм зависима.

Много бях наранена от всички коментари, след като разкрих цялата история. Започнаха да ме обвиняват, но никой не обърна внимание на злоупотребата му със служебно положение. Жертва съм. Българките са склонни да си мълчат за такива неща, защото ги е страх да се опълчат срещу човека с власт. Може би ги е страх, че обществото  няма да ги подкрепи", разказа футболната съдийка Теодора Тодорова пред камерата на Нова телевизия.