Защитникът на норвежкия Лилестрьом Мелгалвис Андреасен направи голяма простотия и публично бе порицан за непристойната си радост след триумфа на неговия отбор във финала за Купата на Норвегия. По време на партито след успеха над Сарпсборг 28-годишният футболист се съблече чисто гол и закри половия си орган с трофея.

Да завоюваш купата очевидно е голяма работа и трябва да се отпразнува. Но се очаква да го сториш по начин, с който да демонстрираш малко повече уважение към самия трофей, коментира директорът на Връзки с обществеността към местната футболна федерация Ингве Хаавик.

Самият Андреасен обаче изобщо не се трогна от забележката. Не разбирам хората, на които това не им харесва. Сега трябва да се извинявам на краля ли? Вчера имах привилегията да му кажа “здрасти”, а днес може би трябва да му се извиня?, отвърна играчът на Лилестрьом. Той беше запитан и какво ли си е помислила баба му, виждайки това. Не мисля, че го е видяла. За радост, тя няма интернет и не ползва социалните мрежи, отговори защитникът.