Българската професионална футболна лига представя на вашето внимание официалния сайт на организацията – www.bpfl.bg.

„Ние се стремим да се развиваме успоредно с най-новите и модерни тенденции. Създаването на нов официален сайт е логичната стъпка, която правим, към по-сериозна информираност на футболната общественост в България и ангажираност към процесите, съпътстващи клубния футбол.

Тук ще намирате актуална информация за българския футбол, работата на Българската професионална футболна лига, специални интервюта, класации и проекти, които целят популяризирането на футболната игра и сред подрастващите.

Платформата е директно свързана с базата данни от Електронно първенство на БФС, откъдето автоматично се генерират актуални данни за клубовете, футболистите, резултати, подробности за изиграните срещи и програмата на първенството.

Българската професионална футболна лига ще намери своето място в социалните мрежи с активни профили във Facebook, Instagram, TikTok и YouTube“.

„Щастлив съм, че правим тази крачка, която е напълно логична на база дигиталния свят, в който живеем. Тази крачка изглежда малка, но е първа стъпка в по-широко развитие на дейността на БПФЛ, която тепърва ще заема своето логично място във футболния живот на България. Със стартирането на официалния сайт нашата работа не приключва, а напротив, тепърва започва. Планирали сме проекти и инициативи, които смятам, че ще са полезни за развитието на българския футбол, към което всички ние се стремим“, коментира президентът на БПФЛ Атанас Караиванов.