Манчестър Юнайтед ще има последен шанс да се класира за елиминациите в Шампионската лига. Тимът приема Байерн Мюнхен, който спечели групата и отдавна е на осминафиналите. Юнайтед трябва задължително да победи и в същото време да разчита Копенхаген и Галатасарай да завършат наравно. 

При това стечение на обстоятелствата Юнайтед ще се класира осминафиналите. 

В групата Байерн е лидер с 13 точки, Копенхаген и Галатасарай са с по 5 точки, а Юнайтед е на последното място с 4 точки. 

При загуба от Байерн Юнайтед ще отпадне от евротурнирите и няма да играе дори и в Лига Европа. 

Интересен двубой ще е и срещата между Ланс и Севиля. В групата Арсенал спечели първото място, а ПСВ Айндховен е на втора позиция и продължават към елиминациите, но тази среща ще определи кой отбор ще продължи към Лига Европа. Испанците, които са настоящи носители на Лига Европа и най-успешният отбор в турнира са пред угрозата да приключат още днес участието си в евротурнирите и да не отидат в любимия си турнир. Това може да стане ако Ланс не загуби домакинството си, а единственият вариант пред Севиля е победа. В момента Ланс е трети с 5 точки, а Севиля е на последното място с едва точки. 

Реал Мадрид и Наполи си осигуриха място на осминафиналите, а мадричани спечелиха групата. В групата им остава въпросителна кой ще продължи към Лига Европа. Битката е между Брага с 4 точки и Унион Берлин с 2 точки. Брага ще гостува на Наполи, а Унион е домакин на Реал Мадрид. Пред немците единственият шанс е победа срещу мадричани и да разчитат Брага да загуби от Наполи в Неапол.

В Група Е битката е за първото място между Интер и Реал Сосиедад, а двубоят е директен в Милано. В момента испанците са водачи в групата с 11 точки, толкова има и миналогодишния финалист в Шампионска лига, но е с по-лоши показатели. В групата ще има и директна битката за Лига Европа между РБ Залцбург и Бенфика. Португалците са с една точка, а австрийците с 4 точки, отделно Бенфика загуби в Лисабон с 0:2 и единствената опция пред португалския гранд е победа с повече от два гола разлика в Австрия, за да продължи към Лига Европа. 

Вижте всички мачове днес: 

19:45ч. Ланс - Севиля

19:45ч. ПСВ Айндховен - Арсенал 

22:00ч. РБ Залцбург - Бенфика

22:00ч. Интер - Реал Сосиедад 

22:00ч. Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен 

22:00ч. Наполи - Брага 

22:00ч. Унион Берлин - Реал Мадрид 

22:00ч. ФК Копенхаген - Галатасарай