Новият треньор на Левски Станимир Стоилов даде първата си пресконференция, след като се завърна на Герена. Мъри обяви раздяла с трима играчи - Валери Божинов, Симеон Славчев и Христофор Хубчев.

С тримата започват преговори за разтрогване на договора по взаимно съгласие. Левски привлече и първи нов играч с Мъри - Димитър Костадинов, който идва от Септември София. Очаква се към тима да се присъединят и Хосе Кордоба от Етър и Мартин Райнов, който се завръща, след като е свободен агент. 

"Изключително съм щастлив да се завърна в моя клуб. За мен Левски не е само работа, а е любов. Мога да ви обещая много работа. С общи усилия трябва да направим Левски много по-добър и успешен. През годините слушах само силни думи и обещания. Започвахме все от нула и после се сривахме. Очаквам да има повече доверие в нашата работа. Знам, че един ден ще се случи, ако аз и футболистите работим добре. Днес беше последният ден за оправдания. От утре ще търся проблема само в себе си. Знам, че футболистите бяха най-изстрадалите от цялата ситуация. Не е лесно да си футболист в отбор, който не е постигнал нищо в последните години. Пред Левски е изключително тежък и труден път. Противниците ни са много напред, а Лудогорец е изключително много напред с тяхната клубна база и стадион", каза Стоилов.

"Затварям чалготеката и отварям професионалния футболен клуб. Футболистите свикнаха да губят и да обикалят трибуни, които на сила ги аплодират, за да им покажат подкрепа. Нямаме реки от пари, но имаме сигурност. С новия спонсор, може да очакваме стабилност и получаване на заплати. Дано влезем в групите на някой от евротурнирите в близките години", заяви Стоилов.

“Казах го преди 13 години - тогава ни излъга и е най-големият виновник Левски да стигне дотук. Нямам нужда от неговите съвети. Ако има пари, да дава. Не съм забравил какво стори на Левски. Не съм човек, който си затваря очите. Нямам нужда от сълзливи интервюта и съвети от него. По-добре, ако може, да помага финансово на Левски. Лично аз нямам нужда от нищо”, каза Стоилов за бившия собственик на Левски Тодор Батков.