Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви, че напуска поста си след успеха с 1:0 над Локомотив София. Решението на Стоилов е продуктивано от освобождаването на изпълнителния директор Ивайло Ивков. Стоилов има сериозни разногласия с президента Наско Сираков, който иска да има основен спонсор, а Мъри заедно с Ивков смятат, че феновете могат да издържат отбора и трябва отборът да не е зависим от един човек. 

Стоилов се завърна като треньор на Левски през септември 2021-а година и успя да донесе през миналия сезон първи трофей на сините от над 10 години. Левски спечели Купата на страната. През този сезон обаче Левски отпадна на четвъртфиналите в турнира от шампиона Лудогорец и в момента се бори за участие в евротурнирите. 

"Няма да продължа да работя в Левски. Нещата, които най-вече ме притесняват е начинът на управлението на клуба. Смятам, че футболният клуб, който заварихме беше фалирал във всичко. След работата в тази година и половина вече имаме три направления, в които се отчитат резултатите. Не съм съгласен с промените, които се правят в клуба. Не смятам, че е добре спонсорът да има доминираща роля в Управителния съвет. Искаме да спрем това Левски да разчита само на един голям спонсор, видяхте какво стана през последните години и какво се случи."