Националният отбор на България има нов селекционер. Името му ръзкриха сръбските медии в събота следобед. Това е местната легенда Младен Кръстаич. 48-годишният специалист е бил договорен от БФС през миналата седмица, а от публикуваната снимка на Кръстаич, Борислав Михайлов и Георги Иванов е видно, че това е било отпразнувано. Събитието се е случило във ВИП залата на елитен ресторант в София.

Младен Кръстаич е славна фигура в историята на Партизан. Има и богата кариера в чужбина - записва над 200 мача в Бундеслигата за Вердер и Шалке 04.

Боби и Гонзо са поканили Кръстаич за преговори у нас през втората половина на миналата седмица, за да уредят всичко около новия селекционер на България, който ще поеме тима след оставката на Ясен Петров. Както е известно, Гонзо води временно трикольорите в два двубоя - срамът с Гибралтар (1:1) и визитата в Грузия (0:0).

Договорът на Кръстаич ще е до 30 юни 2024 година. Всички детайли вече са уточнени, като според запознати той ще получава по 20 000 евро на месец.