Халфът на Ботев Тодор Неделев коментира пред Диема спорт успеха над Лудогорец срещу ЦСКА 1948. На полуфиналите шампионите ще играят срещу Хебър. 

"Изиграхме добър мач, имахме доста положения и можехме да спечелим по убедително. Важното е, че победихме и продължаваме към полуфиналите. Чувствам се добре в отбора, вече показвам това, което мога. Надявам се да имам още повече игрови минути и да помагам на отбора."

"Няма как да подценим отбора на Хебър, знаем какъв треньор и отбор имат. Излизаме срещу тях с две победи и гоним финал", заяви Неделев за полуфинала за Купата. 

"Другият мач ще бъде много интересен. Разбира се стискам палци за Ботев. ЦСКА също са солиден отбор и евентуален финал, с който и от двата отбора да е ще е тежък", заяви Неделев.

Треньорът на Ботев Душан Керкез също коментира полуфиналите в турнира. 

"На полуфиналите няма лесни отбори. Всички отбори са качествени и всеки иска да победи", заяви Душан Керкез.

"Двата мача ще бъдат фантастични за българския футбол. Стадионите ще са пълни и разбира се, когато имаш два мача, си правиш малко или много сметки. Ако си допуснал грешки в първия мач, можеш да ги поправиш във втората среща. Това са два големи мача, две дербита и ще донесат много наслада за българския футболен привърженик".

"Не мисля дали играем като гости или домакини, защото срещаме много качествен тим. Всички отбори имат моя респект, но ние имаме цел и нашата цел е да се подготвим максимално добре за това, което ни очаква. Срещаме много сериозен съперник и трябва да бъдем на най-доброто си ниво в тези срещи", завърши Керкез.