Капитанът на националния отбор Георги Костадинов, вратарят Георги Георгиев и голмайстора Атанас Илиев коментираха равенството като гост на Италия. 

"Доста важна точка. Ще повлияе много добре психически. Надявам се да надградим в следващия мач и да победим. Това беше един от най-тежките ми мачове. Играхме компактно и организирано и се надявам на победа, за да имаме още по-добро настроение", заяви Георги Костадинов.

"Изключително съм щастлив за днешното равенство. Италия е европейски шампион и един от най-добрите отбори в света. Много хора не вярваха в нас, но с много себераздаване успяхме да постигнем този резултата. Надявам се да победим срещу Литва. Ще помня дълго този гол дълго и съм много щастлив", заяви Атанас Илиев, който вкара гола за "лъвовете".

"Това ми е работата да спасявам положение. Много съм радостен, че направихме такъв резултат. Показахме достойна борба и закономерно си тръгваме с равенство. Надявам се този резултат да ни донесе тръгване нагоре и победи срещу Литва и Северна Ирландия. През целия мач ми беше трудно, но най-важното е, че запазихме концентрация", каза вратарят Георгиев.