Рома посреща високолетящия Наполи в най-интригуващия сблъсък от 11-тия кръг на Серия А. Мачът е от 21:45 часа на "Олимпико".

Тимът на Жозе Моуриньо ще има тежката задача да спре лидера, който е в серия от 10 поредни победи във всички турнири. Рома също се представя силно от началото на сезона и се намира на четвърта позиция, само на четири точки от върха. Домакинският фактор винаги е бил силно изявен в Рим, така че двубоят определено е с непредвидим завършек.

Гостите показват, че няма никакви проблеми да играе силно на два фронта и ще се опита да продължи успешния си рейд. Още по-впечатляващото е, че Наполи вкарва поне по три гола в седем от последните девет двубоя.

Логично според букмейкърите неаполитанци са фаворитите в срещата. Betano определя 2,53 коеф. за двойката, докато успехът за домакините е с със ставка 3.00 коеф.

Добра е офертата за над 2,5 гола в мача - 1,80 коеф., което предвид нападенията на двата състава си е подарък. Опцията гол/гол също не е за изпускане.

Изкушаващ е залогът за победа за гостите, плюс те да отбележат поне три попадения. Той е оценен на 5,60 коеф.

Ако все пак смятате, че римските вълци могат да спрат Наполи, то единица с над 2,5 гола е добро предположение - 4,10 коеф.

И към екстравагантните залози. Дузпа в мача ще умножи парите ви по 3, а първото попадение да бъде автогол - по 30.