Отборите на Левски и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в мача помежду си от 21-ия кръг на efbet Лига. Въпреки нулите на таблото, срещата бе на доста добро ниво за родните стандарти и предложи интересни моменти за публиката на стадион “Георги Аспарухов”, предаде sportal.

И двата отбора могат да съжаляват, че не стигнаха до победата, като домакините имаха инициативата в по-голяма част от двубоя, но пък по-чистите положения бяха на сметката на гостите, като най-чистите бяха пропуснати от Кирил Десподов.

 

Левски записа 11 пореден двубой без победа в шампионата, което е негативен рекорд за клуба, но за разлика от повечето от предните неуспешни мачове за играчите на Станимир Стоилов преди, сега феновете на “сините” нямат основания да са недоволни от играта и старанието на футболистите. "Сините" не са побеждавали Лудогорец за шампионат вече почти седем години, като последният успех бе на 31 август 2016 година.

Лудогорец от своя страна изпраща тежки няколко дни, след като миналия четвъртък отпадна от Европа след дузпи от Андерлехт, а днес се отдалечи на три точки от лидера в класирането ЦСКА - София.