Снощи се проведе церемонията на ФИФА за най-добри играчи през миналата година. От централата публикуваха и кой как е гласувал в класацията. Своите гласове дават капитаните на националните отбори и селекционерите, както и над 300 журналисти. 

Лионел Меси например е дал доста интересен вот и е гласувал за своя много добър приятел - Неймар да е първи, втори е поставил Килиан Мбапе, а трети е Карим Бензема. 

Най-голямата изненада дойде от настоящия футболист на Реал Мадрид Давид Алаба, който поставя Лионел Меси пред своя съотборник при мадричани Карим Бензема, което разгневи феновете на Реал. Алаба е сложил Бензема на второ място, а трети в неговия вот е Мбапе.

Реал Мадрид бойкотира церемонията, защото въпреки триумфа в Шампионска лига клубът беше отличен само в най-добрия състав за изминалата година, а в него попаднаха трима играчи на Реал - Тибо Куртоа, Лука Модрич и Карим Бензема.

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов е дал Килиан Мбапе на първо място, втори е Карим Бензема, а трети е Меси. Селекционерът Младен Кръстаич слага Бензема на първо място, втори е Модрич е трети Меси. 

Най-интересен обаче е вотът на новия селекционер на Испания Луис де ла Фуенте, който е сложил първи Хулиан Алварес, на второ място е поставен Джуд Белингам, а трети е Лука Модрич.