Жребият за Купата на Лигата изправя Манчестър Сити и Челси за пореден път един срещу друг. Тази вечер два тима ще играят на фаза 1/16-финали в турнира. Мачът е от 22:00 часа.

Любопитно е, че късметът изправя два отбора в сблъсък за шести път от 2021 година насам, а още дори не са играли за редовния сезон.

Но да оставим любопитни факти настрани. Сити е безспорен фаворит и колкото и да не е любимия турнир за грандовете, двата тима няма да излязат без стимул.

Букмейкърите дават голямо предимство за домакините. Коефициентът за "единица", определен от Betano, е 1,59. За успех на лондончани пък е цели 6,00 коеф.

Очакват се и много попадения в срещата. Ставката за над 2,5 гола е 1,60 коеф., а за "ъндър" 2,35 коеф. Добре е да забележите обаче, че в последните пет сблъсъка между отборите в четири от тях е падал само по един гол.

Освен гвоздеят в програмата за деня, можете да се насочите към още няколко интересни срещи между тимове от Висшата лига за Купата.

Арсенал приема Брайтън, докато Нюкасъл ще посрещне Кристъл Палас на "Сейнт Джеймсис Парк". Турнирният боец Нотингам пък ще се изправи Тотнъм, а Уулвс ще се опита да отстрани Лийдс.

Съветваме ви да избягвате прогнозите на знак, ако залагате на турнирните сблъсъци.

Вижте още предложения на сайта на Betano.