Локомотив започва участието си за Купата с гостуване срещу Родопа

Двубоят е от 15:45ч.

Смолян 21.09.2021 08:10 507 0
Локомотив започва участието си за Купата с гостуване срещу Родопа

Локомотив стартира участието си в турнира за Купата на България. "Смърфовете" ще гостуват на Родопа в Смолян, а срещата е днес от 15:45ч. на стадион "Септември" в Смолян.

Локомотив записа в миналия кръг първа победа в първенството, след като победи Царско село като гост с 0:1. Родопа направи 1:1 като домакин на Несебър в среща от Югоизточната Трета лига. 

Локомотив се включи директно от 1/16 финалите, а Родопа трябваше да отстрани Сокол Марково и Добруджа, за да стигне до тази фаза на турнира. 

През миналия сезон Локомотив отпадна на четвъртфиналите в турнира от шампиона Лудогорец и сложи край на серията си от две поредни спечели Купи на България. Тимът се измъчи доста срещу отбори от Трета лига - Загорец и Беласица, но успя да ги отстрани. 

В класирането в елита Локомотив е 11-и с 6 точки, а Родопа е на 14-то място с пет точки в Югоизточна Трета лига. 

За Локомотив наказан е Милош Петрович.

Съдия на мача ще е Димо Димов.

Вероятни състави: 

Родопа: Милко Баданов, Николай Тихомиров, Стефан Киков, Иван Караиванов, Владимир Драмалиев, Христо Ковачев, Георги Пелтеков, Елмир Мустански, Теодор Стефанов, Иван Ангелов, Михаел Кисьов

Локомотив: Илко Пиргов, Артур Крачун, Йосип Томашевич, Олексий Биков, Бирсент Карагарен, Парвизджон Умарбаев, Петър Витанов, Конър Руън, Лукас Салинас, Венсан Марсел, Димитър Илиев 

 

Изпрати новина