Левски представи нов управителен съвет на клуба. Ивайло Ивков е новият изпълнителен директор, а в състава на Управителния съвет влизат още двама души към момента освен Ивко - Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. От пресконференцията стана ясно, че ще има още хора, които да влязат в звеното. Към момента обаче не са известни техните имена, а собственикът Наско Сираков заяви, че все още няма решение кои точно да са те.

По време на брифинга Ивков заяви, че лицензът на Левски виси с пълна сила и непрекъснато. Той заяви, че има поглед как да се промени това.

"Целта пред отбора е да бъдем финансово стабилни. Да, гарантирам, че няма повече да се подписват такива неизгодни договори. Към онзи момент, може тогава да не е бил неизгоден договора на Хубчев и екипа му. Трудни са преговорите", добави Ивков за проблемите с бившия треньор Хубчев, на който Левски още дължи пари. 

"Имаме неизплатени суми на бивши и настоящи футболисти и треньори. Административният ни екип проявява стоицизъм, хората е са получавали заплати от много време. Конкретни цифри няма да кажа. Ще водим преговори с всички страни", заяви Ивков.