Левски ще настоява пред новото ръководство на БФС дербито с ЦСКА да се играе без гостуващи агитки. Това заяви мажоритарният собственик Наско Сираков. Той коментира и грозните сцени в Сектор "А".

„Ще излезем с предложение към новото ръководство на БФС, стигнахме до заключение, че при настоящите съоръжения, с които играем, няма значение на кой стадион ще играем, но тези дербита трябва да са без гостуваща публика, за да няма смъртен случай. Ще настояваме тези дербита да се играят без гостуващи фенове“, каза Сираков по темата.

„Въпросът за случилото се в Сектор А е към органите на реда, не приемем, че това става по време на мач на Левски, страшно много съжалявам, че се случи такова нещо“, продължи мажоритарният собственик. Изпълнителният директор Даниел Боримиров също взе отношение

„Животът на всеки един наш фен е важен и не виждаме друг начин. Виждате колко сигнални ракети се изстреляха, малко ме притеснява бездействието на полицията как са вкарани. Извиних се на много наши фенове за случилото се в Сектор "А", но това е работа на МВР“, заяви Боримиров.