Новакът и абсолютен дебютант в елита ФК Крумовград привлече две нови попълнения. Това са бившия капитан на Локомотив София Божидар Кацаров и защитника на Арда Александър Георгиев. 

Крумовград ще гради чисто нов отбор за елита. Тимът се раздели с голяма част от играчите, които спечелиха промоция в елита. 

Костадин Ничев и Джунейт Яшар прекратяват кариерите си и ще са на нови длъжности. Ничев ще бъде спортен директор, а Яшар помощник-треньор. 

В щаба влиза и досегашния треньор на вратарите на дубъла на Ботев Биян Саид. 

Треньор на тима остава Неманя Миланович. 

Очаква се в следващите дни тимът да обяви и другите си нови попълнения.

Крумовград се мести в Пловдив за новия сезон. Тимът ще домакинства на клубната база на Ботев в Коматево и ще тренира на стадион "Пловдив". Причината е, че стадионът в Крумовград няма лиценз за елита. 

Отборът се раздели с: Владислав Узунов, Красимир Илиев, Венцислав Богданов, Георги Милев, Атанас Ташолов, Благовест Данчев, Аарън Чимуанга, Бисер Бонев, Хуго Ази, Джеферсон Манярес, Моузес Кандидус, Мартин Сораков, Димитър Пиргов, Цветелин Радев, Радослав Терзиев, Калоян Стефанов и Ахмед Осман.

Официално: Крумовград няма да домакинства на КолежаОт клуба обявиха, че мачовете ще се играят на базата на Ботев в Коматево