Кристиано Роналдо се разписа вече два пъти още при повтория си дебют за "Манчестър Юнайтед" за победата с 4:1 над "Нюкасъл". Той откри резултата в добавеното време на първото полувреме на мача.

В 56-ата минута обаче Ален Сен-Максим успя да изравни за ужас на феновете в Манчестър. В 62- ата обаче Кристиано вкара и втория си гол. Бруно Фернандеш ликвидира гостите в 80-ата мин, а Джеси Линдгард ги довърши в допълнителното време.

Заради мачовете на националния си отбор Лионел Меси не е в групата на "Пари Сен Жермен" за двубоя с "Клермон". На полувремето парижани дръпнаха с 2 гола на Андерс Ерера.

Първа загуба за "Тотнъм" и първа победа на "Арсенал" видяха феновете в Англия. "Тотнъм" бе разглобен с 0:3 от "Кристъл Палас". Обамеянг донесе успеха на "топчиите" с 1:0 над "Норич".

Бернардо Силва донесе минимален успех на "Манчестър Сити" с 1:0 при гостуването на "Лестър". Със същия резултат "Брайтън" надви навън "Брентфорд". Трета победа за гостите записа "Уулвърхемптън" с 2:0 над "Уотфорд". 0:0 завърши мачът "Саутхемптън" - "Уест Хем", като гостите завършиха с 10 човека след втори жълт картон на Марко Антонио.