Селекционерът на България Младен Кръстаич обеща, че утре неговите футболисти ще изядат тревата срещу Иран, въпреки че утрешният мач е контролен и за него не се дават точки. 

“Преди около месец бях тук и наблюдавах мач на живо. Това е футболен град и заслужава да гледа такъв мач. Всички мачове са еднакво важни и се раздаваме на 100%. Опитваме се да създадем ядро начело с нашия капитан Кирил Десподов. Искам да виждам футболисти, които бранят герба на България и играят с желание. Мисля, че публиката оценява това и го видяхме по време на последния ни мач. 

Утре трябва да играем така, че все едно дават точки. През последната година се опитваме да изградим отбор, който да е за следващите 10 години. Публиката показа своята подкрепа срещу Сърбия, защото се раздадохме. Гарантирам ви, че утре футболистите ще изядат тревата”, обеща Кръстаич, предаде sportal.

Капитанът на националния ни отбор Кирил Десподов също говори пред медиите преди утрешния приятелски мач на България с Иран. Крилото призна, че той, както и всички други играчи, са мотивирани да постигнат първа победа през 2023 година.

“Ние си оставяме сърцето и душата на терена, това ще е и за в бъдеще. Играчите, които са селектирани от селекционера, са избрани играчи, които да си оставят сърцето и душата и искат да защитят фланелката. Силно се надявам да победим. Искаме го и ние, желаем го, утре ще има доста хора на стадиона. Ние сме щастливи и ще направим всичко възможно да зарадваме хората.

Аз не мисля, че трябва да коментирам новия си отбор на пресконференция на националния тим. Само ще кажа, че съм изключително щастлив от този трансфер и съм още по-мотивиран - не само за ПАОК, но и тук.

Със сигурност има вълнение, защото Пловдив заслужава това нещо. Това е футболен град и хората тук умират за футбол. Ентусиазиран съм, сигурен съм, че ще зарадваме хората. Тези хора заслужават това. Има супер условия, направиха супер стадион, на Локомотив също се строи. Тези хора влагат много, градът е футболен и заслужават това нещо”, заяви Десподов.