Време е за дербито за Рим! Рома се изправя срещу Лацио в един от най-интересните сблъсъци в Серия А. Срещата е от 19:00 часа днес.

Derby della Capitale винаги е с особен заряд и крайният изход е непредвидим. Този сезон дори съперниците вървят рамо до рамо в класирането и ги дели само една точка.

Рома изглежда тимът в по-добра форма, записвайки четири победи и едно поражения в последните пет срещи във всички турнири. "Вълците" са и с приповдигнато настроение след продължаването напред в Лига Европа.

Лацио на свой ред се представя по-колебливо напоследък в шампионата. В добавка - "орлите" отпаднаха в последния момент от Лига Европа за разлика от Рома. Може би това се дължи на отсъствието на капитана им Чито Имобиле. Все пак в днешния мач няма място за оправдания и феновете ще очакват най-доброто от своите любимци.

Букмейкърите дават предимство на Рома. Betano определя коефициент от 2,07 за успех на символичния домакин. Двойката за Лацио е оценена на 3,60 коеф.

Коефициентите подсказват, че в срещата не би трябвало да има много попадения, но това е трудно да се предвиди в този сблъсък. Все ставката за под 2,5 гола е 1,83 коеф., а тази за над 2,5 гола - 1,98 коеф. Гол/голът никога не се изключва за италианско дерби - 1:1 може да стане за 10 минути. Пазарът за този залог е 1,78 коеф.

Повече от привлекателна оферта е победата за Рома в комбинациq с над 2,5 гола в мача - 3,15 коеф. Така завърши и последното дерби - 3:0.

Лацио има своите шансове и въобще няма да излезе само да се отбранява. Повечето опции с краен успех за тях безспорно ще ви донесат добри пари, ако "орлите" излъжат съперника си. Двойка с гол/гол например ви се оценява на цели 7 коеф.

В такива мачове залогът на картони винаги си струва. Над 6,5 картона е добра опция за нерискова игра - той ще удвои средства ви.

Повече предложения за срещата вижте в сайта на Betano.