Ръководството на елитния футболен клуб ЦСКА 1948 излезе с молба за помощ за пострадалото семейство на 19-годишния талант Матрин Хайдаров.

Семейната къща на Хайдаров в Пловдив е изгоряла до основи в следствие на късо съединение в началото на седмицата и "червените" стартират дарителска акция за набиране на средства за възстановяването на дома на играча. Обръщамe се към вас с една голяма молба!

В началото на тази седмица семейството на 19-годишния футболист на ЦСКА - Мартин Хайдаров, преживя ужасяващи мигове. Вследствие на спиране на тока и късо съединение, семейната им къща в Пловдив пламва. Тя изгаря до основи, като към този момент са останали само стените на постройката с трайни следи от случилото се.

Нашият клуб е убеден, че футболната и спортната общественост в България има силите да изрази подкрепата си към едно младо талантливо момче, което се нуждае от финансова помощ, за да може неговата фамилия да възстанови щетите и един ден отново да се радва на хубав дом! В ЦСКА вярваме, че доброто живее у всеки един от нас и че в именно тези мигове трябва да бъдем най-задружни! Нека приемем тази кауза присърце, защото тези хора го заслужават!

Нека помогнем на Мартин и семейството му!

Прилагаме сметка за парични преводи към момчето:
Мартин Хайдаров
IBAN: BG62BPBI81701075465501

Разчитаме, че с ваша помощ заедно можем да намерим изход от ситуацията! Колкото и труден да изглежда той на този етап!

От Ботев (Пловдив) призоваха за подкрепа за семейството на 19-годишния футболист ЦСКА 1948 Мартин Хайдаров, който е и юноша на "жълто-черните". От столичния клуб стартираха дарителска кампания за набиране на средства, а "канарчетата" се присъединиха към молбата за помощ за пострадалите.

Както е известно, вследствие на спиране на тока и късо съединение, къщата на семейството на Хайдаров в Пловдив се е запалила и изгоряла до основи, като към този момент са останали само стените на постройката с трайни следи от случилото се.

Семейството на Хайдаров живее в Коматево, съвсем близо до базата на Ботев (Пловдив) и е започнал футболния си път на същото място, когато намиращото се там игрище е било стопанисвано от Спартак (Пловдив). Майка му е бившата национална състезателка на България по плуване Мария Хайдарова.

"Мартин Хайдаров дълги години бе част от школата на Ботев (Пловдив). Халфът прави първите си стъпки в "жълто-черната" школа, като е спечелил множество отличия с академията на "канарчетата".

Прилагаме сметка за парични преводи към момчето:

Мартин Хайдаров

IBAN: BG62BPBI81701075465501

Нека помогнем на Мартин и семейството му!", написаха от Ботев (Пловдив).

 

Благодарим от името на Мартин!", написаха от ЦСКА 1948.