Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов официално се завърна в Левски. 

„Познавам всички и съм щастлив, че тимът е носител на Купата. Цялото семейство е щастливо. Не искам да плача, но като говорим за "Левски" ми трепва под лъжичката. Много пъти съм казал - сменил съм много треньори, но от Станимир Стоилов и Курбан Бердиев съм научил най-много. Казват ти неща, които ти помагат за цял живот. Съдбата си знае работата и съм радостен, че така се случи. За "Левски" и Станимир Стоилов ще направя повече, отколкото съм правил в чужбина.", сподели Попов.

"Извървях моя път удачно. "Левски" го е имало е във времето, в което ме нямаше и ще го има вечно. Връщам се с амбиции и мотивация клубът да печели купи и титли, да играе в Европа. Възхищавал съм се винаги на фигури, каквито са в треньорската съблекалня. Феновете крепят отбора. Много истории и приятели ме наказаха да се върна. Запознаха ме какво се случва в "Левски". Дребните неща много ме карат да се замислям, за да се върна в клубаи да дам нещо. През времето съм си построил така къщичката, че като дойде този момент да не съм зависим", сподели още халфът.

"На нито един пост не отстъпваме на останалите отбори. Сигурен съм, че следващия сезон Левски ще изглежда много по-солиден. Имах и други оферти. Със сигурност, финансовото състояние на Левски не е цветущо, но не съм ги разглеждал. Взехме решение, че трябва да се връщаме в България. Чест е да ти се обади Станимир Стоилов. Не сме обсъждали позицията, на която ще играя. В чужбина не съм играл само като централен защитник. Целите и амбициите на футболистите не може да се различават от тези на треньорите. Други отбори от България не са ме търсили. Не се знае кога ще мога да играя. Моят глад за успехи е много голям. Искам да сбъдна своя мечта, мечта на семейството ми. Длъжен съм и искам да има купи и титли. Понякога любовта и позитивната енергия значат много повече от парите. Още вчера се появих в съблекалнята. Най-радващото е, че младите имат амбицията да се развиват като футболисти. Винаги съм готов да дам съвет и помощ. Младите гледат от нас и попиват", сподели още Попов.