Димитър Димитров напусна Арда след само половин ден начело на клуба, съобщава "Труд". Във вторник вечер Херо подписа договор с финалиста за Купата на България. Но изведнъж ситуацията около него се е обърнала.

Начело на тима ще застане Георги Чиликов, чийто дебют ще бъде в понеделник срещу Ботев. 

На Димитров спешно се е наложило да замине за Бургас по лични причини. Никой не съобщава от какво естество са те, но ръководството на Арда е проявило разбиране и го е освободило от ангажиментите. Явно на Херо ще се наложи по-дълго да остане в родния си град.

За последно Димитров води Берое през миналия сезон, но в края му подаде оставка заради незадоволителните резултати. Много е вероятно Арда да заложи на Георги Чиликов като старши-треньор. Бившият национал напусна Левски, където беше поканен от Станимир Стоилов, за да влезе в щаба на Димитров. Досега Чиликов не е бил старши в нито един клуб, но не крие амбициите си да започне и сам.

Димитър Димитров пое Арда, след като Николай Киров напусна поста, за да поеме ЦСКА 1948.

Както е известно, финансовата ситуация в Кърджали вече не е така стабилна, след като собственикът и финансов благодетел на кърджалии Румен Гайтански се оттегли от управлението на кърджалии.