Германия е задължена да победи днес Коста Рика ако иска да продължи към елиминациите на Мондиал 2022. Немците са пред угрозата да отпаднат за втори пореден път в групите на Световно, след като имат само една точка след първите два мача. Коста Рика е с три точки и равенството също устройва тима, за да продължи към елиминациите. 

В другия мач играят Испания и Япония. Равенство и победа ще класира Испания напред, а победа на Япония съвсем ще завърже групата. И четирите отбора в групата имат шансове за класиране до последно. За момента лидер е Испания с 4 точки, Коста Рика и Япония са по 3, а Германия с една. 

В група Е също ще е доста драматично, защото с шансове за класиране са всичките четири тима. Най-интересно ще е между Хърватия и Белгия. Хърватите бяха втори, а белгийците трети на изминалия Мондиал, но сега двата са в директна битка за класиране на елиминациите и почти сигурно един от тях ще отпадне още в групите. В другия мач играят Мароко и Канада, а мароканците са с най-големи шансове за класиране. 

До момента в групата Хърватия и Мароко са с 4 точки, Белгия е три точки, а Канада е с една точка. 

Ето и програмата: 

17:00ч. Канада - Мароко на живо по БНТ 1 и БНТ 3

17:00ч. Хърватия - Белгия на живо по Диема и Диема спорт 3 

21:00ч. Коста Рика - Германия на живо по Нова и Диема спорт 3

21:00ч. Япония - Испания на живо по БНТ 1 и БНТ 3