Импулсивен фен на Евертън подгря аудиторията за боя между Антъни Джошуа и Карлос Такам за световната титла по бокс на 28 октомври в Кардиф. Той буквално засрами двамата кандидати за корона, демонстрирайки завидни боксови умения само с едната си ръка, докато с другата държеше... невръстното си дете.

Инцидентът стана по време на мача от Лига Европа между Евертън и Лион на Гудисън Парк в Ливърпул, спечелен от гостите с 2:1. През второто полувреме  капитанът на “карамелите” Ашли Уилямс избута вратаря на французите Антони Лопес в рекламните пана и настана масово меле между играчи на двата отбора точно до трибуните. Въпросния фен си проправи път до мястото на сражението и докато държеше детето си с едната ръка, с другата удари шамар на вратаря Лопес.

От клуба обявиха, че човекът е разпознат, и му е наложена доживотна забрана да посещава мачовете на отбора. В същото време е открита и формална процедура срещу запалянкото, като делото скоро ще бъде внесено в съда. Полицията е започнала разследване, а в УЕФА чакат доклада на реферите, за да вземат решения по случая.