Derby della Madonninа ще подлуди феновете на италианския футбол днес. Милан и Интер се изправят един срещу друг, за да определят кой е господарят на Милано.

Двубоят между двата милански гранда е първото от големите дербита на Италия от началото на новия сезон в Серия А.

След като през миналия сезон двата тима водеха борба за титлата до последно, сега излизат един срещу друг още в 5-ия кръг.

И двата тима започнаха добре новия сезон, но и двата стъпиха накриво и нямат пълния актив от 12 точки след първите четири кръга. "Росонерите" записаха две победи и две ремита, докато „нерадзурите" победиха на три пъти, но "катастрофираха" срещу Лацио в Рим.

Именно тази точка повече за символичните гости може да предимство за Интер според букмейкърите. Betano определя 2,74 коеф. за победа на "черно-сините", а за успех на "росонерите" - 2,95. Равенството е 3,37.

В последните два мача, когато Милан е домакин срещите завършиха наравно, а головете бяха само два общо. Изненадващо или не при символично домакинство на Интер попаденията са два пъти повече що се отнася до последните мачове между съперниците. Така статистиката говори за по-ниска резултатност - под 2,5 гола - 1,90, за сравнение опцията над 2,5 гола е 1,91.

Все пак обаче става дума за дерби и головите опции са за предпочитане пред тези за знак - доста по-трудно е да се предвиди кой ще победи.

Ако ви се рискува, то залогът за над 3,5 гола определено си струва 3,15 - с оглед нападенията на двата тима не е чак такъв риск.

Betano ви предлага и две специални оферти с опцията Bet Builder (създай залог). Чрез нея можете да комбинирате няколко залога в един. Едното предложение е милан да победи, над 2,5 гола и Оливие Жиру да отбележи в мача - за 7 коеф. А другото - Интер да е победител, над 2,5 гола и Лаутаро Мартинес да вкара по всяко време - 6,50 коеф.

Класическото 1:1 за италианско дерби пък никога не е пренебрегване. То ще умножи парите ви по 6,40 коеф.