Новото попълнение на Наполи Паскуале Мацоки определено направи един от най-лошите дебюти за всички времена. Универсиалният футболист, който дойде само преди дни от Салернитана в Наполи направи дебют при тежката загуба с 0:3 от Торино като гост. 

Мацоки, който е родом от Неапол, но никога не е играл в Наполи, дори и като юноша, се появи в игра на полувремето, заменяйки Пьотр Желински при резултат 1:0 за Торино. 

По-малко от 5 минути след появяването си на терена той направи груб фаул, за който получи жълт картон. Съдията Мариани обаче беше привикан да разгледа ситуацията на ВАР за потенциален директен червен картон. 

На повторението ясно се видя, че Мацоки прави груб фаул за директен червен картон и той беше изгонен в 50-та минута на двубоя. 

След като останаха с 10 човека гостите от Наполи допуснаха още два гола и загубиха двубоя с 0:3. 

Шампионът Наполи се намира в голяма криза и е извън местата даващи право на участие в евротурнирите, а освен това отпадна и от турнира за Купата, губейки с 0:4 като домакин от Фрозиноне. Доста е вероятно при нов гаф треньорът Валтер Мадзари да бъде уволнен. Наполи вече уволни един треньор от началото на сезона - Руди Гарсия.

Ужасяващият дебют на Мацоки може да видите от 0:55 сек. на видеото: