Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в БФС бе издигната официално тази сутрин от аматьорския клуб Черногорец (Ноевци). Тя бе внесена от представител на четвъртодивизионния тим в 10:30 часа пред националната база. Писмото обаче не бе прието в канцелариите на съюза поради административна пречка. , съобщава sportal.bg. Ето какво каза човекът от клуба от "А" ОФГ-2, зона "Перник":

Не ни приеха писмото, защото не са готови - нямат регистър. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерението за кандидатиране на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкомът, ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол - издига го Черногорец (Ноевци).

Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще имаме пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес, каза представителят на Черногорец пред медиите.