Ръководството на Черно море излезе с нов видеоклип във връзка с вчерашния двубой с Лудогорец в Разград. "Орлите" спечелиха с 3:1, но от Морската столица имат претенции за дузпа в началото на второто полувреме, когато вратарят на "зелените" настъпи Андреяс Калкан в наказателното поле. "Моряците" искаха дузпа, но такава не беше отсъдена.

"Явно колегите и съдиите от Висшата лига също не са присъствали на изключително ползотворния „ОНЛАЙН семинар, на който са били презентирани спорни ситуации от съдийско естество и най-вече на частта за дузпите и червените картони, под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с участието на председателя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан“. Със сигурност обаче част от ръководството на присъствалите на СЕМИНАРА са много активни при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за срещите от първенството!", написаха варненци, прилагайки клип от мача Тотнъм - Челси.

От стадион "Тича" вече обявиха, че ще подадат жалба срещу главния съдия Волен Чинков и колегите му на VAR Георги Кабаков и Мартин Маргаритов.

Лудогорец: За избягалите от час молим Съдийската комисия да повтори онлайн семинараШампионите с публикация след жалбата на Черно море