Масово меле по трибуните се разигра по време на емблематичното сръбско дерби между Партизан и Цървена звезда. Поне 20 запалянковци са пострадали сериозно при сбиването. Един човек е приет в реанимация на болница, където е откаран с бърза помощ и е в критично състояние, съобщават местните медии.

Баталните сцени са се разиграли в сектора с ултрасите на "черно-белите", които бяха домакини на двубоя. Според информациите сбиването е било между две враждуващи фракции на "гробарите" - желаещите да вземат властта на Южната трибуна от групировката Young Boys и настоящите лидери от Alcatraz.

Наложи се намесата на жандарменията, която изведе десетки окървавени фенове от стадиона, а жертви имаше и сред представителите на реда - четирима полицаи също са били приети в болница след големия мач. Повелите неуспешния преврат си понесоха последствията, бивайки изхвърлени голи на пистата пред сектора. Първоначално се смяташе, че става дума за внедрени фенове на Цървена звезда, но после стана ясно, че става дума за вътрешни брожения между навиячите на Партизан.