След като вчера Реал Мадрид и Манчестър Сити се класира и на практика за осминафиналите в Шампионската лига днес още три отбора се присъединиха към тях - Наполи, Брюж и Байерн Мюнхен.

Шоуто беше в Барселона, където Барса и Интер направиха 3:3. Интер обаче трябва да съжалява повече, защото пропусна да спечели и да елиминира каталунския гранд още днес. С този резултат ще има драма до последно за второто място между двата отбора, но Интер е с три точки повече при два оставащи мача. 

Барселона откри резултата в 40-та минута чрез Осман Дембеле, но Барела в 50-та минута изравни. В 63-та минута Лаутаро Мартинез направи пълен обрат, но Робърт Левандовски в 82-та минута изравни, но в 89-та минута Робин Госенс изведе отново напред Интер. В добавеното време Левандовски направи 3:3 и остави Барса в играта за елиминациите. 

Сензацията в турнира до този момент Брюж направи 0:0 като гост на Атлетико Мадрид и вече и на практика е в осминафиналите. 

Наполи продължи наказателната акция срещу Аякс и в Италия и победи с 4:2 и също вече е в елиминациите на турнира. 

Лозано откри в 4-та минута, а Распадори в 16-та удвои. Клаасен в 49-та минута намали, но Кварацхелия от дузпа в 62-та минута направи 3:1. В 83-та минута отново след дузпа Бергвайн намали, но в 89-та минута Осимен реши мача с четвърти гол - 4:2. 

Ливърпул се развихри в Шотландия и победи със 7:1 Рейнджърс. Мохамед Салах вкара хеттрик, а с по два гола се отчете Роберто Фирмино. Дарвин Нунес и Харви Елиът добавиха по още един мач. 

Ето и останалите резултати от днес:

22:00ч. Байер Леверкузен - Порто 0:3

22:00ч. Виктория Пилзен - Байерн Мюнхен 2:4

22:00ч. Спортинг Лисабон - Марсилия 0:2 

22:00ч. Тотнъм - Айнтрахт Франкфурт 3:2