Националният отбор на България се изправя срещу тима на Гибралтар в търсене на първи успех в Лигата на нациите.

Двубоят ще е и официален дебют на сръбския специалист Младен Кръстаич начело на "лъвовете". Срещата е тази вечер от 21:45 часа в Разград.

Мачът Гибралтар ще се изиграе и с мисъл за предстоящото тежко гостуване на Северна Македония, където ще ни бъде далеч по-трудно, но това може да ни изиграе лоша шега. Все пак през юни завършихме наравно 1:1 с футболното джудже.

От друга страна Кръстаич заяви, че целта е оставане в третото ниво на Лигата на нациите, а тя минава през задължителна победа днес. 

"Лъвовете" са абсолютен фаворит в двубоя според букмейкърите. Betano предлага 1,14 коеф. за успех на нашите момчета, а за победа на гостите ставката е 15 коеф.

Добра оферта е залогът за победа с 3 гола разлика 2,1 коеф., ако очаквате "отмъщение" на Десподов и компания. Да паднат над 3,5 гола общо в двубоя също си струва - има специално предложение от букмейкъра и то е 2,87 коеф.

Ако смятате, че България ще продължи с издънките, всяка една ставка ще ви донесе много пари. Дори са равенството е 7,2 коеф. Гибралтар да отбележи един гол без значение дали ще загуби също не е с лош пазар - 2,35 коеф.

Безспорно една от най-струващите си оферти е за първи голмайстор. Коефициентът за новия капитан на "лъвовете" Кирил Десподов е 5,6. Ради Кирилов и Марин Петков са по-вероятни според букмейкъра, но един пряк свободен удар може да промени всичко.

Вижте още интересни залози за срещата на сайта на Betano.