Бившият съдия №1 в България - Атанас Узунов, изрази подкрепата си за избора на Георги Иванов - Гонзо за президент на Българския футболен съюз. Според председателя на Общинския съвет в Пловдив назначаването на Иванов ще донесе положителна промяна в българския футбол.

"Познавам Георги Иванов от много години и съм убеден, че всяко негово действие ще бъде от полза за нашия футбол. Неговият опит в детско-юношеския футбол и работата с младежки отбори вече започна да дава плодове. Когато усилията му започнаха да носят резултати обаче, беше поискана оставката на ръководството на БФС“, заяви пред Дарик Атанас Узунов.

Може би хората са избрали Гонзо, защото са видели потенциала му и вярват в способността му да постигне резултати. Сега е време да му се даде шанс да докаже себе си.

Аз следя развитието на футбола и виждам реакциите след избирането на Иванов за президент на футболния съюз. Определено заставам твърдо зад неговото решение да подаде ръка на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров да влязат в ръководството. И ако те постигнат това обединение, мисля, че резултатите много бързо ще дойдат. Лигата на конференциите в момента ни показва, че още сме далече мечтата да се класираме на световно първенство и трябва да извървим пътя пак от нулата до върха.